Thursday, September 15, 2011

Ada apa dengan cinta?

#Menggedik lepas test biology. Was on the phone with dearest mummy ♥. Eyebag sebab tidur pukul 5.30 pagi.
Nak test chem tidur pukul 5 pagi sampai esoknya demam selsema dan batuk. Cheish --'


Betapa tak dapat nak digambarkan dengan perasaan bahawa best, released & lega hati ni bile dah submit paper biology tadi. Biology betul2 mendera aku. Betul2.
Rase nak revise balik, tukar cita2 aku nak further medic tapi taknaaakkkkk T______T
*Mane boleh musnahkan cita2 murni lagi mulia aku since tadika tuh :s*
Tak confident betul aku dengan biology nih. Haih. Haih. Haih. Wordless.

Ahhh, study week dah bermula.
Aku wonder apakah betul ia akan berfungsi as a study week atau sleeping beauty week --'

Aku nak lupekan tentang pelajaran sebentar, hoho.
Aku tengah heran kenapa ayat aku dah macam ikut scheme exam zaman SPM --'
Ikut piawai semacam je,
agaknya sebab jealous batch SPM 2011 ramai dapat straight A's for trial?
Heeeee~ Tahniah adik2 ^__^
Fizah, Ema, tahniah sebab managed to score to the fullest :)
Jealous Kak Sarah sebab dulu trial tak score straight A's. Biology punye kes jugak.
#Okay, aku dah fed up ulang perkataan BIOLOGY dalam post ni.

Final first paper on the coming next Wednesday,
rasa takut, cuak, happy. Nervous.
Segala macam jenis perasaan lah.
Happy tu sebab semester 1 dah nak habis so boleh cuti, tu yang happy.
Lain2 perasaan, normal la kan, name pun nak exam.
Final pulak tu. Final. Final. Final.
[Aku takleh nak interpret data nih, "final" tu macam invalid dalam otak.
Neuron tak funtioning well untuk create kerajinan agar aku kurangkan tidur dan banyakkan ulangkaji].

By the way, post ni skema kan?
Cakap pasal exam je, straight forward takde bengkang bengkok simpang siur, takde fun.
Sorry, tension dengan biology masih bersisa.

#Macam mana nak cinta akan BIOLOGY nih? Mr Biology please, please, spread your love

Hmmmm, last but not leastttttttttttt,

idin : birthday boy, wafiy and meeeeeeeeee, yeah, me, the great gorgeous big sis ♥


HAPPY 10TH BIRTHDAY TO MY LIL BROTHER,
WISHING YOU THE BEST BLESSINGS IN THE WORLD
AND YEAH,

DON'T MISS YOUR GREAT SISTER TOO MUCH YA? :)

And Aneesah,

ALL THE BEST
IN YOUR FINAL DAY OF UPSR EXAMINATION :D



NAK BALIK T_________________________________T
*homesick aku tak pernah akan terubat :|

PS :
Title takde kaitan dengan entry, mabuk --'
Drunken of biology. Again. Serious aku bukanlah ade idea untuk mengupas sesuatu isu lebih2 lagi about cinta. Hek hek. Ayat menyampah gila. Nak merapu cakap iloveyou imissyou bolehlah. Haha. Lagi tak boleh blah. Rindu pulak nak baca novel PS I LOVE YOU, kan Iman? Shutup kau Sarah. Kbai.
Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

fatin syahirah :) said...

supposed to be study week kan ? gosh, now i'm wathing korean drama. nonstop -.- DUHHHH

uwmaisarah said...

fatin syahirah :),
supposedly but yeah,
biasala awal2 enjin tak panas lagi,
at the end baru nak pecut lelaju~
haha

alaaa, sama je kita cume bukan movie korea --'

syaneeya said...

berjaya!!
habis doh periksa!!

wnsizzati said...

serius rindu sarah...waaahhh..wafiy & idin makin comey...rindu kalian <3 <3

uwmaisarah said...

syaneeya,
mengadeeeee!

uwmaisarah said...

wnsizzati,
wafiy and idin je ke yang comel?
kakak dye? ekekeke :P

kitorang pun rindu kak cik nih! <3