Friday, September 23, 2011

Aku + Biology = Syntax Error

As-salam.

Hmm. Frust. Takmau pikir tapi bende tu mai jugak dalam otak cheq nih.
Okay aku tak pandai cakap utagha walaupun was born in Kedah T__T

Sedih doe, tadi kawan aku mai bilik bagitau markah Test 2 biology secara purata just like twenty camtu je, over 40, siut, hampeh. Kecewa T__T
Walaupun aku memang tak mengharapkan sangat tapi takmau la sama level dengan Test 1 hari tu. Sadis.
Biology dengan aku memang tak ditakdirkan untuk jadi bestfriends agaknye. --'

Pastu dia bagitau lagi yang markah lab pun paling tinggi 15.8 out of 20,
cheish, camna nak dapat carry marks gempak kalau lab report pun tak seberapa T___T
tu yang highest, dah confirm bukan aku orang nye. Sadis.

Hari selasa ni aku final bio. Takde semangat bro, sis :/

Hmmm, dahla math rabu lepas killer gila soalan, bagai nak mati susah,
the first sentence yang kuar dari mulut aku bila dah submit kertas, dengan Zai masa tu,
"Bapak susah!" then aku tengok muka Zai pun aku macam dah blur nak tafsir ape perasaan dia time tuh :/ Aimun menenangkan aku seadanya.
Oh.
Tak pernah aku jawab exam teruk macam tu.
Aku tak pernah tak cukup masa macam tu.
Aku tak tau ape dah jadi dengan aku.
Math ni lagi 888 kali ganda susah daripada AddMath secondary school, :S

Aku macam dah tak nampak angka 4 rata untuk pointer aku memandangkan Math adalah subjek wajib dapat A. =(

Aku nak balik T___T

Aku harap Chemistry dengan Physics nanti tak susah macam Math.
Bio? Pasrah T___T

Takde harapan. Aku + Biology = Syntax error.
Berapa la carry marks bio aku nih :/

-------> Sarah, remember theseeeeeeee :

# Man jadda wa jada, wa man zaro'a hasoda :)
# Fa inna ma'al 'usri yusra, inna ma'al 'usri yusra :)

Keep on striving, fight for your dream, fight for your parents, fight for Ibah :')

Photobucket

Share:

4 buddy (ies):

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

Jgn la cmni sara..blm berjuang da surrender awal.semangat mn?cri blk.

uwmaisarah said...

Iz.Eusof (Abg Stalker),
hukhuk T___T
abang doakan sarah :'(

NaRuFiQ said...

hurmmm...jika rasa sedih...aku sarankan kita amalkan surah ad-dhuha dan al syarh....baca dan hayati maksudnya....ingat hayati MAKSUDnya~~

uwmaisarah said...

aku cuba praktis saranan kau,
terimakasih kawan,
aku appreciate keprihatinan kau,
susah nak cari kawan yang menasihati saat2 gundah gulana macam ni. huhu
sekali lagi, "maseh banyok2." hehe.