Saturday, September 17, 2011

A day.

Letih. Bosan duduk 1 jam 40 minit dalam bas. :(
Jalan jammed on the way back to Puncak Alam from Shah Alam :|
Dahla sejuk gila nak mam. Tu baru dalam bas rapidkl.
Kalo kat Alaska sure aku jalan dulu. Freezing to death. Haih --'

Hmmmm, dunno what to write but feeling like wanna write something =="

Tadi masa tengah makan kat PKNS,
my mom called and has let me to converse for a while with Ibah,
because dia jatuh siang tadi. Mak cakap dia jatuh teruk time berlari.
Tergelincir sebab ada air bertakung.
Tetibe teringat Ibah pernah sawan + kejang sekejap just because kene cubit,
so macam that scene was being replayed in my mind.
And I was like sebak but kene control, tengah2 public takkan nak leleh jugak kot, sadis :|
Fortunately she was just fine and I hope she will always be fine :)
I hate to be away from my family. T__T

But then I enjoyed my day, last outing before final kot :S
Oh. Malasnye -___________________-

#Above : Kenapa time bergambar aku mesti buat peace?
Heran -_-'
#Below : Ada persembahan tarian pulak dekat Plaza Alam Sentral hari nih. Sesekali tengok orang menari syok jugak. Teringat Karnival Program Pelancongan Pelajar dulu. Ohhh sweet memoryy ;)

Tadi while I was in the bus,
rasa quite kagum dengan boys yang just enjoy the journey eventhough they were standing in the bus and the journey was quite a bit tiring sebab jammed and pakcik bawak bus pun was like a bit mad, obviously, sebab dia tekan hon sangat banyak and repeatedly of course. Traffic light rosak.
Dengan aku sekali macam hangin sebab asyik line lain dapat turn nak jalan, sadis bro. Sadis.
But they sang along with the music happily, tak nampak macam under stress pun. The others plak muke runsing semacam, tension memanjang.
Dengan aku terikut sekali nyanyi lagu even sorang2 and of course tak loud, silently.
Ape nak buat dah memang tahu lirik lagu2 dalam baas tadi, ngeh ngeh.
Andai Dapat Ku Undur Masa, Akulah Kekasihmu, Baik-Baik Sayang, Cinta Pantai Merdeka,
jiwang mood was in the air :P

And one more thing yang aku suke bout boys, sejak dulu aku observe,
they make friends easily :)
They greet each other well,
kadang2 rase a bit jealous sebab aku rasa most of the girls kureng sikit bab2 ni.
*Sampai hari ni minah penumbuk [ rujuk post ini ] buat muke masam if jumpe aku. Haih -___-

Okay, aku dah macam terlalu memuji boys,
and girls, don't hate me.
It's just an opinion of mine.

I gotta go before lelaki mule perasan ( :P ) and before para perempuan mule membenci aku. >.< Harapnya tidak lah, ye?

PS :
Terkejut dapat tahu harga Xperia Play is just RM1200! Kalaulah aku sabar sikit dulu tak tergedik2 mintak fon baru, boleh mintak current dream phone aku nih. Ah, sadis lagi! Rasa macam pernah tengok harga dia around RM1600 or something like that, tu yang macam terkejut sikit tadi. Haih menggigil tahan keinginan -___- Hmm, ayaaaah, please? *muke comel*

Photobucket
Share:

3 buddy (ies):

NaRuFiQ said...

lelaki friendly?? hahaha kene tgk topik perbualan gak r....kalo kene pada tempatnya mmg satu kepala dan sebaliknya....lalalala~ *alhamdulillah kerna dicptakan sebagai lelaki....

uwmaisarah said...

NaRuFiQ,

pada pandangan aku la,
lelaki dengan lelaki friendly :P
senang tegur kaum satu species dyorg..

haha..
syukur jgn x syukur :)

teDD said...

uwmaisarah..tanak ke hadiah giveaway..kalo nak tolong pm fb wootwoot ade dlm en3 ney... http://iniwootwoot.com/keputusan-ramadhan-giveaway/