Friday, September 2, 2011

Eid and welcome dear September :D

As-salam :D

Let make this short, hehe
*muke tak bersalah*

First of all,
sorry lama menyepi, about a week right?
Well, being home plus celebrating eidulfitri membuatkan Sarah busyyyyyyyy,
hari ni puncak kesibukan, oh,
not 2 September but 1 September,
rumah terbuke sipi2, suku2, tak terbuka penuh, keke,
ade ke? Pape je la Sarah oi.
*suke suke ramai cakap Sarah makin kurus, hohohoho*
Ini online di awal pagi meng-post kat blog,
rindu tetibe kat Encik Blog ini, ngeeeeee~

Secondly,
banyak nak post kat blog ni,
terlalu jadiknye tak tertaip, heeeee~
Nak sorry lagi sebab tak sempat lagi nak blogwalking dan tinggal komen di blog2 kesukaan,
korang yang drop link kat shoutbox tu sabar ek,
nanti kite jenguk2 kamu ^____^
ngeh ngeh dan ngeh --'

PS :
Duit raya tahun ni sikit :( HAHA
Ish! Syukur masih dikurniakan rezeki dan peluang untuk bernafas olehNya, kan?
Say Alhamdulillah, thank you Allah :) *petik lagu kanak2 comel, My Mother eh tajuk die?

And and, thanks to Mr Husein Riderz sebab bagitau something dalam POST BELIAU YANG INI. Hehe. Much thanks! Salam perayaan & tahniah!

I got luck in joining my very first giveaway - click (^^,)
Alhamdulillah!
Big thanks to Mr Woot Woot, weeeeee~
Hadiah birthday nampaknye ^______^
In less than a day, i'll be 18 :D

P PS :
Akan kembali aktif di blog setelah kembali ke Puncak Alam, er, tak sangat kot sebab dah nak menghadapi test 2 and final, yeah. Sangat tidak yakin :l
Photobucket
Share:

0 buddy (ies):