Sunday, September 11, 2011

Report. Ops.




*Mom and dad, please don't read this. I'm not a good daughter T__T

Report. Kan dah cakap nak write a report. Sementelah pula Iman dah bertanya,
Cewah ayat. Tak boleh blah.

Oh ye. Ade 'ops' kat blakang tajuk, agak2 kenapa ek?
Aku baru teringat yang aku tak buat pape lagi about chemistry report aku yang perlu disubmit esok.
Arghhh!


Esok test Chemistry so aku letak periodic table of EN nih.
Luse test Physics so post esok aku letak gambar waves pulak ek. Erk. --'

Report perlu ade objective, variables, procedures, materials and apparatus, result, interpreting data, discussions, conclusion. Right?

Tapi aku tak dapat idea la nak buat report ni macam tu. Serious otak aku dah tak macam dulu.
Tak kreatif. *Pernah ke aku kreatif?
Tak inovatif. *Kau inovatif ke Sarah? Musykil --'
Sebab starting this year aku banyak makan mi segera. Banyak makan asam. Banyak makan bende yang ntah pape. Lepas SPM lah katakan. Dah jadi school leavers lah konon.
Eisshhh i'm getting worse by days y'know --'

Procedures:
Hari ni macam semalam jugak. Aku dah tak ingat ape aku buat bile bangun tidur. For sure adegan sambung tidur tu wujudlah for couples of times. Urgh.

Bile kuar pegi food court, saw some friends of mine were studying. In fact at the moment i'm typing this post, they're still studying. Me? Typing post.

Balik from food court, guess what did i do?
Playing games.

Kuar beli strepsils, balik and again, games. OMG idk what's going on with me.

Hmmmmmmmm, sempat bukak notes chem on chapter 5 until page 8.
And sekarang sedang convincing myself that i've to stay up tonight, revising on chemistry otherwise i'll be crying tomorrow. Crying of my own stupid-ness (idk whether there's a word like that).
I know but still i'm doing it.

Discussion:
I guess i'm just going to let myself being the real me.
The always me.
No need to change...maybe..er...i'm not so sure.

Conclusion:
I'll wait for miracle.

Report 2 ; tomorrow. Hoho.



PS :
I keep thinking of one thing today.

I'll be home in 3 weeks
. Yay yay! Hello holidays!!!


GOOD LUCK EVERYONE.
WALAUPUN TEST JE BUKAN FINAL LAGI,
KORANG BUATLAH YANG TERBAIK. WEEEE ;)
HELLOOOO SARAHHH,
TEST PENTING APEEE, TRY TO SCORE THE FULLEST MARKS OKAAAYYY :D




Photobucket
Share:

7 buddy (ies):

eclipsesweet said...

ohh.. kak sarah.. allthebest for ur test tomorrow... score full marks !! :D

iPai said...

eh .. tak sempat nak wish all the best utk test pon .. harapnya terbaik saja ..

n all the best kat report tuh juga ..

er, tp report perlu kreatif ek sarah ? hehe .. ingatkan kene pastikan kita paham objektif eksperimen je ..

NaRuFiQ said...

main game je tao~ cuba beribadah sikit...haishh

uwmaisarah said...

eclipsesweet,
thanks fizah! XDD
heee, full marks macam mustahil sikittttt :P

uwmaisarah said...

iPai,
takpe tak sempat nak wish all the best pun, ^___^

haha, report tu dah dihantar, selamat~

ngeee, report untuk blog, kene la kreatif sedikit sebanyak kan ipai? :D

uwmaisarah said...
This comment has been removed by the author.
uwmaisarah said...

NaRuFiQ,
hahaha, pedas doe, aku cuba ubah tabiat aku tu, heeeeee~