Saturday, November 5, 2011

Aku Cantik & Abg Stalker



Memandangkan aku agak lost dan tidak tahu nak buat apa walaupun homework aku banyak kat rumah ni, aku nak join promotion Abang Stalker ni.
Ape salahnye memeriahkan segmen pemberi komen setia kat blog kecil aku ni kan. Heee :D
Kagum aku, rajin betul dia nih bace berpuluh2 tak pun beratus2 blog pastu drop komen.
Baik hati dan penyayang bhai xD
*Tak available lah pulak kalo tak boleh ngorat. #Sumpahtaklawak -,-

Post promotion Abang Stalker : Klik di sini :D



Seperti yang dikehendaki Abang Stalker, these are the details :

♥ Nama : uwmaisarah ; prefer to be called as Sarah.
♥ Umur : 18 tahun 2 bulan 2 hari on 5th of November 2011
♥ Status : Not available.
♥ 3 sebab kenapa cantik......? : Cemana nak bagi sebab, kite tak cantik, kite comel je ><
  1. First sebab kite pendek =.=
  2. Second sebab kawan2 kite cantik jadi bile kite kawan ngan diorang,
    kite pun jadi cantik jugak -,-
  3. Third sebaaaaaaab, sebab ape lagi eh? Sebab muke kite tak licin :S
Okay done! :DD
*Sorry tempek gambar hari tu, takde gambar lain dah T__T

 Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

Abg Stalker said...

hahaha..ok nice sarah. ;)tq dik!

uwmaisarah said...

Abg Stalker,

ame2 bang! :DD

Eida Arina said...

slamat berkenalan kak...kak mmg cantik.... :)

jemput ke blog ya :)

uwmaisarah said...

Eida Arina,
haha, mana ada cantik,
tak pon ><
thanks anyway Eida :DD

boleh sajaaa ^^

eLLa said...

kih3.. pendek comel.. :)

uwmaisarah said...

eLLa,
kan kan? HEHEHE