Saturday, November 5, 2011

Empat November :)

Assalamualaikum
and the very first of all things i wanna apologise for being silent for a quite long moment.
Hmm, busy sangat -,-

Then straight to the point lah,
this post is dedicated to Miss Nurul Shahirah Puteh in wishing her

HAPPY BELATED BIRTHDAY

heeee, serious gila wish birthday,
sorry for my late post but as usual, BETTER LATE THAN NEVER right?
That used to be our phrase kan? Heee, better late than never.
Rindu nak gune ayat tu in daily life with her.
Agak ralat bile belajar kat palam without her by my side, hmmm T____T
By the way the happy birthday fonts are set in blue sebab biru is her favourite colour.
Suke sangat warna biru meja zaman sekolah dulu, ngeee~

Hmmm,
agak terharu bile she will always stay to listen,
to support me even aku ini kurang baik dan bijak orangnye,
kurang comel dan kurang segala2nya kecuali agak cute, heh.
Mane boleh kutuuukk je, mesti ade part puji diri sendiri jugak ><

Baru aku sedar bahawasanya aku rindu nak merapu merepek dalam blog tak seberapa gorgeous nih.
As said by my Kak Cik, writing is a good therapy.
Well sis, I guess it's perfectly true ;)

Hmm birthday mood still in the air sebab esok birthday Ibah!
Dan jugak esok Hari Raya Idul Adha! :DD
Tapi it seems like tahun ni raya haji tak meriah as before :(
Hmm kau boleh beraya kat rumah & kampung pun dah syukur Sarah weh,
to those yang stuck in their college,
jangan sedih2 ya,
nanti abes belajar celebrate la kat rumah hehehehehe ^^

So tak nak cakap banyak, ni post wish birthday :D


Penat saya cari gambar ni awak,
heee, kite susah sangat nak bergambar berdue, dengan due2 comel,
selalu saye mesti spoil ><
Hmm, hope you don't mind seeing this pic in my blog,
once in a blue moon je, jangan marah2,
nanti kene jual, peace no waaarrr :DD
Heee, disebabkan si die ini sangat menyukai kucen2,
dan suke kucen dalam gambar di atas,
maka saye mengambil inisiatif untuk post gambar di bawah untuk tatapan awak di KMB sane,
dengan ucapan,
enjoy the yawn and sleep well there, haha xDDD

Nice shot isn't it? Haha
Credit to MEEE!
Suka gila sempat snap a pic of Noddy, menguap.
Memang dye sangat suke tidur ><


*Ucapan sikit sebab dah wish banyak through my text kan? HAHA. Take care girl :)

Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

NaRuFiQ said...

sihat walafiat kucing tu~ uhuk uhuk

uwmaisarah said...

NaRuFiQ,
kucing ni memang sihat ^^
alhamdulillah :DD