Tuesday, November 8, 2011

Pantai Teluk Ketapang, KT :D

Assalamualaikum ^^

Benar2 tidak mempunyai ilham untuk menaip so kite post random things je la ek ><

By the way semalam lepas pergi kenduri naik rumah & kenduri aqiqah,
ayah bawak2 pegi jalan2 and we went to Pantai Teluk Ketapang which caused me to get over excited phase, entahla kenape -,-

Hmmm, sekarang pantai tu physically dah berubah sebab berlakunye tumbesaran pada kawasan Lapangan Terbang Sultan Mahmud. Acecey, sape2 nak datang Terengganu bolehlah kite jadi tourist guide >< LOL

Lapangan Terbang Sultan Mahmud diperluas hari tu,
jadi seolah2 wujud satu tanjung yang panjang ke arah pantai.
Tapi kawasan tu, hujungye batu2 besar.
And that was why aku jadi excited tahap bangang ><
Nak panjat batu tu je :|

*Gambar tidak mengikut turutan.

Besar lagi avanza bapak aku daripada kapalterbang ><
hihi

Setail dowh, tapi senyum tak ikhlas pulak -,-


Rocks, big rocks :D

Weeeeee

Wafiy was nervous, heeee. Comel lil bro.

That's all! Oceans, beaches are always a calming scenery :)
Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

NaRuFiQ said...

eleh terengganu je pon~ ^_^

Abg Stalker said...

wau..sgt indah. :)best ni kalau ptg2 redup minum air kelapa sebijik sambil bersantai atas batu tu.

Miss Ongy (Wanie) said...

very2 big rocks! tapi still ada kan kedai2 kepok smua tu? hehe rindu terengganu..

uwmaisarah said...

NaRuFiQ,
kau jealous :P
haha

uwmaisarah said...

Abg Stalker,
sebijik ye bang...hehe
memang best p0n bang,
terlelap pun boleh.kihkih

uwmaisarah said...

Miss Ongy (Wanie),
ada lagi Kak Ani! :DD
Ni sebahagian je, sebelah lagi still pantai landai. hehe