Friday, November 18, 2011

This time I'll let you name the title ;)

Assalamualaikum, er, apakah yang mahu ku katakan ya? Emmm.
Emm, kelu lidah untuk berbicara,
kalendar kat phone, laptop, kat peti sejuk,
kat dinding, semua aku check memang menunjukkan tarikh hari ini 18 November,
memang tak salah la, esok malam akan aku tidur dalam bas,
bangun pagi bersama2 air 100 plus meleleh kat tepi bibir sedar2 dah sampai kat Klang,
big sobs.

And for the first time aku menangis tak nak pergi Puncak Alam untuk semester 2 nih.
Kata lain, semester terakhir. Kata yang lain lagi dah takde =,=

Actually dah seminggu kan kalau korang perasan blog tak berapa nak gorgeous aku ni sunyi,
yes i was and i am fighting silently with myself, hmm,
hilang segala mood nak online, even laptop pun tak sentuh.

Tapi selepas seseorang mempengaruhi aku untuk menyambung career aku dalam NFS,
menyebabkan aku sentuh laptop dan maybe tu titik laptop aku bernafas semula, heheh.
Ayat, tolong lah, peh-lis, :/

Dah2, enough2.

Satu lagi bende yang menyebabkan semangat berblogging aku kembali menyala2,
bila bukak2 blog semalam,
okay, followers aku naik mendadak,
tutup bukak balik laptop tetap same angka itu, haha.
Bajet followers dah 3000 padahal 300 je -,-
Takpelah, sikit2 lama2 jadi bukit, acecey.
Aku sangat berminat sekarang ni nak tahu sapekah first follower aku.
Hmmm, sape ek?
By the way dah terlajak masuk bab follower,
aku nak ucap thanks bebanyak le kat kawan2 comel yang sudi press the follow button,
heeee, you've lightened up my mood again, suke suke ^^

Then then,
I hereby, sitting on my cosy bed, wanna congratulate my youngest lil sis [ you can click this is a link. hehe ]for passing her UPSR with flying colours, heeee, i knew she will make it and syukran lillah, He granted our prayers :D



Dan sekarang I think tak mustahil adik aku ni boleh beat aku in academic few years more,
PMR, SPM, and maybe in Uni level. Aisshh.
Tapi tak kesah pun, lagi suke, adik aku jugak, kan?
And kalau boleh I want her to succeed in everything lah if possible.
Sepanjang 12 tahun she lives pun nampaknye die lagi banyak gondol anugerah
nak dibandingkan dengan aku. Hoho.
Aku sekali je, tu pun tahun 1999, sobsob.
Ade satu pun mujur, hihi.

And tak payah la frust tak dapat bicycle macam headmistress kamu janji tuh,
kamu tetap cemerlang in our eyes oke ;)
*kes tak dapat basikal nih aku nak bebel in the nest post ><

Dan all her friends lahh, to those who managed to get 5A's, tahniah!
Kalaupun tak dapat 5A, takpe dik. Kecemerlangan tak diukur semata2 pada bilangan A.
Lagipun PMR dan SPM sedang menunggu.
SPM pun tengah berjalan sekarang ni kan?
Sedih gile takde kredit the night before 14th Nov,
tak dapat nak wish juniors TT



So kepada juniors, Yoe especially, then Fizah, Ema, Omar, Naim, Fatin, Fini, Ain, Kimah, Syu, Syuk, Shahirah,er, semualah, All The Best yup, beat 2010's batch okay. Hehehe.
*Sorry tak sempat nak tag korang.

Rojak campur post nih, tu la bahana dah lama tak posting ><

And Semoga Berjaya to my bestie who's facing her finals starting today :DD

Ape lagi ape lagi? Hekhek

Oh my mom dah panggil for lunch!
And selepas Jumaat nak keluar pergi klinik cause the boys nak disunatkan. Hihi.
Later guys ;)



Yeah I miss to merapu merepek here. :')

PS : For those who are waiting patiently for my potpetpotpet: awak oi, kite dah post, bacelah. Hehe
P PS : Gile perasan, ceit --'

Photobucket

Share:

7 buddy (ies):

Abg Stalker said...

tahniah pd adik sara. :)semoga dia kekalkn kejayaan di masa hadapan.dan tahniah jgk pd adik lelaki sara ek yg nk sunat tu?hihi..pasni da jadi lelaki. ;)

alongxp said...

mmm... NFS tu ape? Need For Speed? hehehe

atie zakaria said...

say congrat to adik sarah.. ^_^

uwmaisarah said...

Abg Stalker,
Haha, thanks Abg Stalker!
Ha'ah, dah jadi lelaki dah!
Eh, sebelum ni tak lelaki lagi ke? -,-

uwmaisarah said...

alongxp,
haha, iyelah tuuuu, hihi :DD

uwmaisarah said...

atie zakaria,
hehe, okay Atie ^^
Thanks anywayyy ;)

Fatin Shikin said...

eh kak sarah, thanx for the wish. :)bru sedar.

loves,
fatin (: