Friday, January 13, 2012

Diari Tigabelas Haribulan

Assalamualaikum.
Penat. Hari ini hari Jumaat.
Akhirnya esok lega jugak,
Sabtu yang lega sebab tak ganti kelas akibat cuti umum pada hari Isnin.
Tapi ada but nya.
Ahad kitorang ada test.
Jadi kelegaan tersebut tak berpanjangan.
Apatah lagi bagi aku. Sebab?
Ahad nanti test Chemistry.
Untuk makluman, Chemistry dengan titewwww, dia kurang berminat dengan titeewww.
Hihi. Tapi nanti titewwwww cuba lagi nak tawan hati dia. Hmmmm.
Euuwwwwww titewww2 bagai pulak kau Sarah.

Top-left :
Kotak kesayangan aku ^^
Top-right :
Biology in Physics, er, what? Physics in Biology. Hmmm.
Berkait2 diorang ni. Macam saudara mara kaum kerabat... Hihihi
Bottom :
Mempraktikkan ilmu penulisan dengan menulis surat kiriman rasmi buat lecturer Kimia aku,
lantaran kegagalan aku menghadiri kelas beliau hari Rabu lepas. Terpampang di situ ya "KETIDAKHADIRAN".

Tadi pre-test Physics.
Seperti yang aku jangka, aku tersangkut di soalan electric field.
Tapi overall not bad lah untuk first attempt jawab soalan ala2 test kan.
Tu pre-test.
Encik Ikhwan cakap test 1 Rabu depan taklah senang macam tu. Erk. Dia cakap pre-test tu senang? -,-

Jadi sekarang ni aku bahagia dalam kesibukan.
Bahagia menghitung hari yang kian berkurangan totalnya untuk mengecapi 'kebahagiaan sementara' menjelang weekend depan.
Oh. Cuti 4 hari :D

Aku ada benda nak cerita sebenarnya tapi penatlah pulak tiba2.
Gotta catch my forty winks. Nak regain energy :D
Wassalam & take care buddies :DD
Photobucket
Share:

0 buddy (ies):