Monday, January 30, 2012

January 2012 Gonna Be Over

Assalamualaikum :D

Yay happy sebab hari ni ada satu kelas je which was BEL,
lab bukan giliran kelas aku dan tutorial biologi dibatalkan,
maka haruslah celebrate dengan update blog muahahaha -,-'

Sure lah happy sebab aku takde mood nak berkuiz, study pun tak habis :/
Gara2 semalam kene serang kat facebook,
macam hareeemm hilang mood aku sebab perempuan tu :s

Emo lebih je perempuan ni kan? Haihh kompliketed sungguh. Ngeh3

Tapi petang ni nak pegi melawat bilik Shafiqah dengan Amirah since ada task BEL yang kene baiki lagi,
hailoohhh macam tension,
pressure betul dengan BEL :(
Takpelah, habiskan betul2 petang ni,
biar puas hati,
malam ni for sure nak kene stay up late sebab nak study CTU,
malam esok ada test :(


Dan aku masih belum memujuk Wafiy yang merajuk.
Comel lah adik bongsu aku tu,
merajuk pulak,
aku tersilap cakap dia kalah dengan anak jiran aku,
menangis2 cakap tak nak SMS aku dah,
naseb aku tak menangis sekali petang semalam :/
Memang dia merajuk betul,
tak SMS langsung aku semalam :(

Nanti Sarah pujuk Wafiy tau :)


K lah gotta go nak prepare pegi bilik Shafiqah pulak ^__^
Wassalam and take care ^__^

PS :
Hari ni dah 30 Januari, tinggal lagi hanya dua bulan masa aku kat sini :'(
Memilih untuk bersedih buat ketika ini.
Awak, adakah lagi peluang untuk kita belajar di universiti yang sama? Sobs T__T

Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

:: Into The New World :: said...

haha.. wafiy merajuk ?
manja betol ngan sarah dye tuuu..
:0

syazwani said...

kenapa sarah tak pergi dinner??

uwmaisarah said...

:: Into The New World ::,
tu la. Manja. Dengan semua orang lah U! Hehehe.

uwmaisarah said...

syazwani,
hihi. Ada lah Wani. Kenapa? PASUM ada dinner tak nanti?

syazwani said...

ada2~ tapi wani pun xpergi. hihi

uwmaisarah said...

syazwani,
la, kenape tak pegi, Wani?