Tuesday, January 24, 2012

Menghitung Hari :D

Assalamualaikum dan salam sejahtera ^___^

Hari ini hari Selasa maka kolej2 kediaman di UiTM Kampus Puncak Alam seperti mendapat nyawa2 mereka kembali apabila penghuni sementara mula pulang dari kampung halaman atau rumah masing2.
Maka kami yang tak pulang ini semakin berkurang rasa cemburu. Tapi hati tetap sayu bile tengok some of them yang dihantar family datang ke mari, sobs isk isk. Sabo je la kite :'(

Takpe, tiket untuk cuti Maulidur Rasul telah dibeli, maka mari kita menghitung sisa2 bilangan hari yang tinggal untuk pulang menemui keluarga tercinta. Dan kucing2 juga ^__^
So, jom senyum, jangan nangis2 lagi tau Sarah ^___^

See, tiket untuk 4 orang,
pergi dan balik,
beratus2 hengget melayang :')

Sungguh taknak mintak dah universiti jauh2. Tapi tak boleh nak predict ape2 lagi untuk next level of study sebab final exam belum, result pun macam entah pape :'(

Takmo fikir takmo fikir. Nak ikut flow je :|

Cuti akan melabuhkan tirainya pagi esok,
jam 9.30 pagi ada lecture, lengkap Biologi, disusuli Kimia dan Fizik,
satu jam seorang, pandai dyorang divide ye.
Jam dua setengah petang, Matematik pula, dengan bab baru i guess,
dan jadual diakhiri dengan sesi makmal Kimia sehingga jam 6.30 mungkin.
Em, eksperimen ape ek esok kawan2? Kite tak tahu :(

Dah tak lama nak duduk kat Puncak Alam ni sebenarnya,
tinggal due bulan je lagi,
sedih ada, sayu ada, happy pun ada.
Tak tahu nak rasa apa, tak tahu nak describe cam mana :(
Tapi mesti aku nangis nanti before tinggalkan Puncak Alam :(
Tapi mesti akan happy sebab nanti boleh balik jumpa family :)
Setiap event akan ade pro dan kontra kan? :')


Okaylah sampai di sini sahaja, ada orang cakap lama gila aku menaip,
sikit je ni, nanti kita story lagi ek kawan2 ^__^

Papai, wassalam dan jaga diri, jaga makan dan jaga kesihatan ^__^
*Erk, okay, dah berapa hari aku skip multivitamin yang doktor bagi, terlupa nak makan aiseh -,-'

Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

wnsizzati said...

nak berkenalan dengan iman jugaaakkkkk! :P

Ema said...

Pasnie nak p u mana plak ?kursus apa pilih ?

uwmaisarah said...

wnsizzati,
mehlah puncak alam, leh berkenalan dengan Iman. Hihi

uwmaisarah said...

Ema,
alamak Ema, lupe nak jawab hari tu,
hehe. Kak Sarah tak tahu lagi. Masih keliru. :(