Thursday, February 23, 2012

Benarlah.

Sebaik mana pun kita sekarang, orang tetap nak ingat kesalahan kita yang satu dulu kan?
Kita tak sebut salah dia yang dulu, dia tetap sebut2 keburukan dan kesalahan kita yang dulu tu kan?
Even worse kita yang present hari ni di judge oleh our past.

Kita takde peluang nak berubah ke?
Atau memang hati mereka dah tertutup untuk tengok kita berubah?


Aku dah hilang a shoulder to cry on. Aku dah hilang a listening ear.
I mean, yang sama2 manusia. Kalau Yang Maha Mendengar, memang kita selalu ada, kan..
Pasrah sudaahhh. Haha. Nak buat macam mana, aku tak baik macam orang lain.
Sape nak kawan dengan aku, kan? Sape tahan kawan dengan aku, kan.. :)
Belajar berdiri atas tapak kaki sendiri, bongok. Tak payah nak harap orang console kau lagi after this, ngek.
Keh3. Kan obvious nak marahkan diri sendiri, haruslah guna perkataan sentap. Harap tak terganggu.

Orang tak hot siapa nak mintak bergambar bersama, apatah lagi orang nak stay by side, kan. Hoho.
Sedar2lah diri, mak cik.

Post kat blog lagi satu lah. Muehehe. -___-

Zzzzzzzzzz..
Photobucket
Share:

0 buddy (ies):