Wednesday, March 21, 2012

Miss Me? Hihi

Assalamualaikum!
Hihihi. Gatai tangan nak post, almost a month aku tak post, mesti ramai yang rindu, kan kan?
Ngehehe. Jangan nak muntah meluat bagai, mengaku jeeeee. Muahaha.
K, k.
Takde banyak nak cakap. Saje post nak cakap yang aku di sini still okay, tak sihat sangat,
demam sikit malam ni, nervous nak exam Chemistry kot esok.
Test 2 aku hari tu kantoi gila. Lowest dalam kelas kot. Sobsob.
Overall carry marks okaylah. Tak meletup tapi alhamdulillah, lega sikit perasaan. Hihi.

Hihihi. Lame tak edit gambar pakai picnik,
tergagap2. Nak edit pakai photoscape tak pandai =.=
Sedih beno pengakuan ni. Hoho

And sebelum terlupa. I bukan sesaje je tak nak post tau yooou,
laptop I dah almost a month rosak ni haaa.
I ade dekat Puncak Alam, so laptop baru minggu lepas export balik Terengganu hantar baiki,
much and thousands appreciations to my beloved daddy for bringing the whole family to visit me the day of English's paper and also the day before Physics' paper.
Syukran lillah, He has granted my do'a :D
Nanti Jumaat @ Sabtu ni I balik rumah I post banyak2 gitu okay?
Hahaha. Geli =.=
Taklah. Ni pesanan khas untuk stalker blog uwmaisarah, sabar tau. Jangan rindu saya banyak2. Hihi.
Saya tau ramai stalker blog nih. =.=
Perasan lebih plak. Haihhhh.

Okaylah. Gotta date with Mr Chemistry.
Nanti merajuk pulak Mr Chemistry, bagi troll face besok time exam. Muehehe.
Esok paper Chem from 9am until 12pm.
And the last paper for this UiTM Foundation in Science 2011/12,
is on Friday, 8.30 until 11.30am., paper CTU.
Do pray for my friends and I, ya?
May we all be blessed, amin ;)

And to adik2 yang bakal amik result SPM esok, (11.54pm so still 20 Mac muahaha)
I'm wishing you, the very best of luck and always believe in yourselves and Him!

Tu aje. Roommate dah ajak study.
Baaaaaai, take care, wassalam! :D

Photobucket
Share: