Sunday, April 8, 2012

Aku Bukan Untukmu

Erk. Senyum sahaja ya :)


Dahulu kau mencintaiku 
Dahulu kau menginginkanku 
Meskipun tak pernah ada jawabku 
Tak berniat kau tinggalkan aku 

Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku 
Disaat ku mulai mengharapkanmu 
Dan kumohon maafkan aku 

Aku menyesal tlah membuatmu menangis 
Dan biarkan memilih yang lain 
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu 
Pasti itu terbaik untukmu 

Janganlah lagi kau mengingatku kembali 
Aku bukanlah untukmu 
Meski ku memohon dan meminta hatimu 
Jangan pernah tinggalkan dirinya 
Untuk diriku 



Hari ni hujan. Sejuk. Best. Terengganu dah mula hujan sejak seminggu eh? Kot.
Lega rasanya. Panas teramat before this. Susah jugak aku nak adapt,
merekah2 bibir :S

Hmmm. Hari ni tak buat apa sangat, start tengah hari tadi,
aku tolong adik aku si Aneesah, buat bunga,
nak tampal untuk border papan kenyataan kelas dia.
Kesian tengok dia dok buat weekend hari tu,
aku pulak memang a little bit interested in this kind of stuff,
so automatically pegi join.
So bila dia balik, dah siap banyak2.
Untungkan ade aku as kakak? Buahahaha xDD

Tapi........
Aku ni, dulu kini dan selamanya tukang hias class ke ape? -____-
Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

aneesahmdh said...

dulu, kini dan selamanya tetap tukang hias klas..
hehe,, thanks tlong wat bunge..

uwmaisarah said...

Iye laaaahhhh,aneesahmdh
you're welcome...

Upoh? Hihihi :D