Thursday, April 26, 2012

Merrymaking Vs Tense





Wajib lah tengok wahai rakyat UiTM kecuali pelajar ijazah dan above level. Kui3.
Esok 27 April kot. Semua dah tak lalu nak makan.
Aku pun tak breakfast lagi nih =.=
Sebab malas nak buat makanan hohoho.


By the way I've checked my March 2012 MUET result,
tu pun sebelum check online si Imanggg dah tolong check dulu.
Rajinnya laahh habiskan kredit dia.
So lepas tau aku senyap je tak bagitau mak.
Ayah dah pegi airport mase tu.
Senyaaap je sampai tunjuk result on screen kat mak.
At first my mom was scared to view it,
yelah, aku punya prestasi dah tak macam dulu,
menjunam macam orang swimming terjun dalam kolam.
Smooth and beautiful -___-

Tapi tadi at least aku rasa ada improvement, syukur yang teramat sangat :')
Walaupun recently I was a bit distressed sebab tak dapat any interview for USM,
tapi dah happy balik hari ni.
And I hope semua rakyat asasi 11/12 dan diploma UiTM akan bergembira sama2 esok, amin :D

Cousin, goodluck!
Iman, goodluck!
Dear bestfriends, classmates, goodluck too!
Pendek kata, semua yang boleh terima ucapan ni, goodluck! Teheee ;D

Yela, result, esok baru kau masuk kepala aku,
hari ni aku nak free berfikir without youuu.

PS :
Happy Birthday in advance to Aneesah, Abang Yan & Kak Aten :D
Aneesah is my younger sis and Abang Yan together with Kak Aten are my cousins,
the best part is they share their birthdays on the same date- 27th April! :D

Nah, Aneesah.
Esok tak buat cake cz I knew mom's going to make pizzas on Saturday =P
Hmmm. Yummy. Buat cake pun boleh jugak next week =P
Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

wnsizzati said...

rase nak peluk diri sendiri?ajaib je bunyinyee..meh peluk k.cik dah la sarah....hihihi :)

uwmaisarah said...

Haha, ajaib kan, wnsizzati? :P
Meh meh. Segeralah pulang ke kampung halaman :P