Wednesday, April 18, 2012

Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha

Nak join click here ;)

Emm, terserempak dengan giveaway nih, makan rasa nak join, cuba nasib, hu-yah!
Jom join, tapi before nak join, mestilah mengikuti syarat2 yang tersenarai.


Syarat-syarat :
1) follow blog wanie dan sha. *wajib
2) follow twitter wanie & twitter sha. *wajib
(jangan risau, wanie akan follow balik)
note : kalau tadak twitter tak apa, still boleh join :)
3) follow fanpage sha. *wajib
(syarat yang atas tu bukan untuk apa-apa, senang nak tahu perkembangan semasa tentang GA ni )
4) klik sini dan sana. *wajib
5) follow, like, add semua sponsor. *wajib yaa. kami akan check sama ada anda follow atau tidak. ni senarai sponsor :)
6) buat satu entri "Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha".
7) letak banner comel giveaway kami dan linkkan ke entri ini ataupun letak link giveaway ini.
8) tag dua orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu.
9) dah siap? postkan link GA di bahagian komen. perhatian yaa. link GA bukan link blog. kalau post kat cbox tidak akan dilayan. harap maklum :)



Maka dengan ini saya mahu tag budak2 yang tadak kerja :

Hihi. Sorry ya mangsa tag. Cuba nasib! =P

Photobucket
Share:

7 buddy (ies):

Ema said...

TQ kak sarah sebab bagi kerja tanpa gaji ke ema~

Ummu Athirah said...

baiknya akak sarah tag syyy :D

uwmaisarah said...

Haha, same2 Ema!
Kot2 menang, kui3. Goodluck!

uwmaisarah said...

Alamak Ummu Athirah!
Lupe kamu ada problem utk follow blog orang aisehhhh :(

wanie :) said...

thank you sebab join. good luck

uwmaisarah said...

You're welcome, wanie :) :D
Thanks sebab anjurkan, thanks again :D

uwmaisarah said...
This comment has been removed by the author.