Monday, April 16, 2012

Yay suka suka sukaaaaa :DD

Assalamualaikum! :D

Tetiba excited terlajak2,
heeee,
suka teramat sangat ^__^
Muka tak excited pon =.=
Hari tu sesaja aku join giveaway yang dua pupu aku anjurkan,
Kak Zana yang own blogshop named MyKawaiiStore,
mudah je,
just share contest giveaway tu kat facebook and stand a chance to win one dress :D
Aku pun tekan je la button share kat facebook tu, and set as public seperti yang disyaratkan penganjur.
Wah wah, lepas tu buat macam biase le, kalau online merayau2 kat profile orang,
notifications tak bukak pun, hohoho.

                            


Lepas tu, dah terlupa pasal giveaway tu, aku pun tak online sangat sejak 2,3 hari lepas,
so hari ni terlajak rajin bukak laptop bukak facebook klik notifications,
toink toink!
Alhamdulillah, 14 April 2012 rupenye die announce pemenang, 2 orang je pun,
aku salah seorang rupe2nye xD
Melonjak2 kegembiraan aku kat rumah ngeheheheheeeee.
Dey, sapa tak happy jadi bertuah?
Hihihi



Dapat free dress, okay la tu, suka suka ^___^

Syukran lillahi ta'ala :D
Thanks to Kak Zana & MyKawaiiStore :D
PS :
Nak shopping kat MyKawaiiStore?
Klik [ here for website ] & [ here for facebook page ] :D

Photobucket
Share:

5 buddy (ies):

norhafizahalias said...

wahh kak sarah.. best ngat.. haha...

rezeki kak sraah laa gamaknya an.. hihihi.. jeles sih .. :)

syazwani said...

syoknye sarah. :)
rezeki~

uwmaisarah said...

Ye lah tu, norhafizahalias, rezeki, syukur, dah lama tak dapat gift ni, hihihiiii :DD

Jangan jealous2, nanti Fizah join, boleh dapat jugak! :D

uwmaisarah said...
This comment has been removed by the author.
uwmaisarah said...

Hehehe, syok, syazwani!

Tak sangke jugak sebenarnye nih! ><