Tuesday, July 10, 2012

Will Never Be Enough

Assalamualaikum friends and besties lol xD
Hohohoho. I thought that this blog dah tak akan ada post until UPU's result will be announced tapi fortunately my fingers love to type so much that I can't resist my own desire to blogging and keep on updating about me and surrounding. Hohoho.


Just so you know, keputusan UPU untuk lepasan STPM / Matrikulasi / Asasi / Diploma boleh disemak starting from this 13 Julai 2012 yang jatuh pada hari Jumaat.
Since Mat Selah believe that 13 ni unlucky number, adalah bunyi2 cakap this Friday will be scary enough.
Dafuq dowh? Kau ada agama sila hormat hari Jumaat,
I don't care lah epic ke tak nombor tu jatuh on Friday, macam sengal je bila ada komen camtu =.=

Aku cilok kat group alumni palam :D
Katanya after pukul 12 tengahari, taktaulah tuuu.

Dan aku rasa sebenarnya akal aku sedang menghantar tanda2 bahawa nervous mula menguasai diri pabila semalam aku tak dapat melelapkan mata dengan senang, dan aku yakin sampai minggu depan sebenarnya aku takkan dapat tidur nyenyak dan tidur dengan senang, sigh :|
Cuma hati sedang deny sekeras mungkin.
Hakikatnya sapa tak bimbang,
keputusan UPU tu adalah petunjuk utama how our life will be conducted after this, in terms of study laaa.
Ala2 macam tunggu resulf final, result SPM dan tunggu nak bukak puasa xDD

I wish I had one :P
By the way, used this to study Biology the night before paper final bio masa semester dua ritu.
Sebab last minute baru sedar aku takde notes untuk chapter 1 until chapter 4.
Gila tak gila. Dahla laptop dah hantar balik Terengganu sebab rosak.
Nasib baik ada hero selamatkan aku :DDD
Sapa setuju angkat tangan! Setuju dengan apa?
Yeah, about masa. Lebih2 lagi masa senggang/holiday macam yang aku nikmati sekarang.
Yang semua masa lapang yang ada tak akan pernah cukup. Haiihhh.

Bila fikir balik, rasa macam baru sedar, lepas bulan puasa, cuti ini seolah2 sudah tamat.
Raya tu, seminggu bagaikan sehari, betoi dak?
Hoho.
Kiranya dari tanggal 24 Mac 2012 sampai hari ni 10 Julai 2012,
bagi aku macam ..er...sebulan? :O

Raya dah 19 Ogos, lebih kurang 11 hari je, September mula mengambil alih kiraan hari.
September tu, maksudnya, pelajar ijazah baru akan mula mendaftar T________T
Pelajar ijazah baru tu maksudnya, aku.
Aku maksudnya, takde maksud dahlah! =,=
Nampak tak betapa kekucarkaciran berlaku dalam diri ini? :O


Aku sekarang?
Mintak2 dapat UniSZA.
Frankly speaking aku tak yakin langsung pointer dan result aku hari tu melayakkan aku dapat UniSZA.
Theoretically, an absolute and solid no added with an impossible.
Miraculously with HIS 'ku fayakun', impossible really is nothing.
Kalau dapat, memang aku makhluk terbahagia dalam 9 planet yang wujud hari ini,
yang ada dalam pengetahuan kita.
Aku tak suggest yang ada mahluk asing kat 8 planet lain.
Habuk2 di Marikh tu kira makhluk juga tau?



Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

syazwani said...

serius nervous. :| hmm. insya-Allah, doakan yg terbaik utk semua~ :)

uwmaisarah said...


syazwani,

insyaAllah, masing2 akan dapat yang terbaik untuk dia, insyaAllah :DD
All the best Wani! :)