Friday, August 10, 2012

Stay Calm and Trust HIM :D

Assalamualaikum, hello hello hai hai.
Teringat dulu2 kalau jumpa sesapa kat sekolah suka sangat hai-hai,
bajet hotsetap -__-'
Saja je post ni, aku nak bagitau yang prediction aku semalam nampaknya silap.
Sobsobsob.
Call JPA beberapa kali asyik engaged.
Then tadi mak call Universiti Perdana, Puan Shima tu cakap,
dia dengar rumours, result interview tu keluar by 12 noon tomorrow.
Or kalau esok takde jugak, call balik bagi nama kat diorang.
Updated : Ayah call JPA, diorang cakap next week. Isnin mungkin?

Alahai JPA.
Meh kita tunggu dengan penuh kesabaran ye.
By the way, thanks Mudz! Sebab doakan agar kita dapat JPA tu ^^


Tapi, instead of result JPA tu, aku dapat another result!
Tengah aku syok tidur, SMS from 15888 masuk kat phone,
yang aku baca just bila aku bukak mata, (tidur sebelum zohor kan sunat,
walaupun hakikatnya aku lena time orang gerak pergi solat Jumaat hehe),
dia suruh aku check pohon.usm.my,
untuk result rayuan memandangkan aku tak dapat pape offer from USM 13 Julai yang lalu.

So disebabkan adek2 aku memang dah tengah main game online,
bukak le laptop, tu pun mak aku yang suruh, maklumlah tengah mamai bangun tidur,
groggy kate omputeh, haha, bukak link pohon.usm.my tu, check,
dapat course ape.

...................
.....................
....................
.....................

So surely with difficulty comes ease. Surely with difficulty comes ease.  (Qur’an 94:6,7)

Rahsia ah course ape. Hahaha. Tanak gitau, tapi first choice rayuan aku tu lah.
Kena daftar 1 September, of course kat USM Kampus Kubang Kerian.
Sebab memang aku mintak course yang ada kat kampus KK tu je.
Kubang Kerian okay bukan Kuala Krai. Hehehe.
Heeee. Agak gembiralah tadi, serious.
I don't know why but I was happy, and masih gembira.
Dan bersyukur ^^

Pengesahan belum dibuat sebab aku masih menunggu result JPA yang satu itu.
Haihhhh.
Itu aje! Pape news lagi aku update semule okay!

Of course I'm hoping for the best but expecting the worst,
la tahzan kerana Allah ma'ana :D

PS : Ya Allah, baru check UPU, aku rasa nak lompat2. Meh lompat sesame! :DD
Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

mudz abdul halim said...

yipppieeeee!! oh em jayhhhh,theres my name in this entry =') *lap hingusss*

may allah bless you sarah =D

wnsizzati said...

assalamualaikum dr sarah! :D

uwmaisarah said...


Alamak mudz abdul halim,
ade hingusss. Hahaha.
Lap lap :P

May Allah bless you too :)

uwmaisarah said...


Waalaikumussalam wnsizzati,

I'm a doctor for your pet LOL.