Friday, November 9, 2012

Holidaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

Assalamualaikum ^^
Hello hello I'm at PU's library but jangan pulak cakap aku study sebab mana boleh study kalau hati tengah melonjak2 nak balik HAHA.
Bas malam ni pukul 9, ohhh I can't wait dudeeeee.
Seriouslyyyyyyyyyyy.

Kat rumah aku nak update blog nak cerita macam2 pasal test pasal card signing pastu nak cerita pasal Red Ribbon Youth Club, pasal outing pasal Skyfall pasal semua laaa haha.
And even sekarang aku tengah tunggu Nina datang amik nak melepak hekhekhek.
Tak sabaaqqq ^^,



Oh ohh korang pegi lah like page Red Ribbon Youth Club tu kat facebook okay,
(https://www.facebook.com/RedRibbonYouthClub?ref=ts&fref=ts),
and kalau free jompergi Berjaya Times Square to celebrate the World AIDS Day,
on the 1st December 2012 (9am
give your support to them! :D
Please please :D
Thanks! :D
Muka excited exam habis pastu nak keluar dengan kawan2 ;)
Okay muka excited nak balik Ganu la actually. Hehe.

Nothing else, just nak share kegembiraan aku nak balik rumah dan tidur atas katil kesayangan HEHEHE.
And and some pictures :D
Haha takde motif :P
Heeeeeee :D
Official Bloggers for RRYC :D

K tatatatata see you again doakan aku selamat sampai Terengganu ek ;)
Take care ^_^
Photobucket
Share:

0 buddy (ies):