Monday, November 12, 2012

True Story


Wah aku jumpa ni masa merayau2 kat twitter pastu aku rasa macam goosebumps,
pastu apa aku nak cakap adalah tweet diorang memang betul kottttttt.
HAHA.

TRUE STORY!



Yang ni memang benar kahkah. Tak sangka wujud woiii.

Hehehe boleh tak bayang perasaan aku bila a girl cakap macam ni dengan aku sedangkan dia tatau aku ni sapa? Perghhhhhhh. Perasaan tu. Haram tak sanggup dah aku nak rasaaaa.

Okay bila aku nak post pasal AIDS ni? =_=

Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

Farah Zoey said...

I can't believe it's exist in our own life . hahaha !

uwmaisarah said...


Farah Zoey,

you won't believe it until nampak depan mata T__T