Sunday, April 21, 2013

Broadband dan Assignments

Meeoowwwwwwwwww!
Translation : I miss blogging!!
Assalamualaikum and greetings sahabat sekalian ;)
Uuu lama gila daku enggak bebelan di sini ya. Hahaha.
Ini pun sebab aku nak lari daripada alam realiti buat seketika.
Huiii currently stress gila
(should be stress tapi aku rasa agak enjoy la actually,
sebab most of the assignments dah ada progress alhamdulillahhh),
esok (22 April), 24 April kena submit assignments hohoho.
Ada tiga yang kena submit which are below module Patient Safety and Quality Healthcare,
Early Patient Contact dan jugak Islamic Studies.
And tell you whattt (broken English alert), siap ada close-book test kot on 24th (kot),
satu apa pun aku belum study. Islamic Studies lak tu. Adehhh.
And bagi yang ada card signing harus lagi2 stress. Sebab semua disumbat dalam this week.
Ni baru student life en. Haihhh.

Tomorrow dah week 12. And teaching hanyalah sampai week 15.
Exactly 4 weeks before aku mula mengharungi study week.
Study week seminggu yang ciput untuk exam 4 module.
Bagaikan sebulan pun tak cukup kalau nak revise semua tau takkk.
Medical course, what do you expect Sarah? =,=


Orang jauh bagi ^_^

Satu lagi, broadband aku buat hal pulak dah.
Tau tak betapa sedihnya perasaan bila dia cakap "Unable to connect" masa aku gigih berusaha untuk menggunakan khidmat internet YES? YESSSS WHYYY WHYYYY?
Dah la ni second timeee T____T
Aku bayar bil tau dakkk. Duit sendiri tu sobsob. Tanak kawan :(

And currently tau dak cemana aku online ikut laptop?
Tethering from my dear Xperia Go via USB,
purchase Celcom Daily Pack internet,
RM5 for 500MB, valid for 24 hours. Pity me. Sobs
Semata2 sebab nak buat assignments tauu. Uihhh bersemangat. Hihik.

Yang aku pelik, laju pulak bila aku guna laptop.
Kalau scroll Twitter kat phone tu asyik dapat tweet cannot be retrieved jee alahaii.
(nampak tak niat menggunakan internet mempengaruhi kelajuan beliau hahaha)

Shawl beli online. Pheewitt dah pandai beli online. Makin cepatlah duit aku lesap hahaha.

K tu je nak bebel! Doakan aku survive semester ni tau! ;)
Wish you all the best in life lovely earthlings :D






Share: