Tuesday, June 11, 2013

So-So

Assalamualaikum wbt.
Hai hello menaip post dalam keadaan lapar,
mulut kita ada ulser jadi kita kurang makan wakk sobsob.
Hiks. Okay gediks pegi jauh2.

Sebenarnya taknak post dulu, nak edit blog habis-habisan dulu.
Tapi rasa nak post pulak sebelum tutup laptop.
So, komen?
Dah tukar 375 degree ni.
Tak siap lagi sebab link blog tak habis update lagi,
haihhh cemana la boleh lupa nak salin ritu links yang kita letak kat sidebar.
Sedih betei :(
Kiranya ini bukan template final.

By the way dah main edit2 blog ni haruslah sedia maklum yang kita dah balik rumah.
YYAAAYYYY cuti dah mula!
Hihi.

Nak komen sendiri. This is too simple and I really don't like the sidebar actually.
Malangnya I didn't save a backup for my previous background coding.
Sedih kan?
Sobsss.
No background. Just Plain White T's whattheee -___-
I don't know. I just like my previous one compared to the current template.
And whyyyy did I take the decision to completely change the whole thing in the first place? o.O
But I like my new header. Simple je ha. Takde banyak muka dah hahaha.

Hmmm no worries I still got lotsa time to play around with this blog and yes, of course!,
I will update my blog  banyak sikitlah ye,
hopefully berguna dan berinformasi dan bergembira,
eh apakah, ada ke post yang bergembira?
Eheks lantaklah maklumlah dah pening menelaah coding T___T

Siapa tak suka bila tahu ada peminat setia rupanya di blog tersayang ni ♥
Hihi. Huda, Eyna, Kak Cik dah suruh update.
Nanti kita update lagi eh hihi hihi hihi.
Tolonglah bagi pelempang satu aura gedik ni tak pernah nak hilang =,=

Tengok ha iteww ada kembaarrr haha kbai.

Itulah jadinya bila baru download apps pastu bukan nak kemas barang bukan nak pegi study untuk paper agama, tapi pegi test main apps. Haiyaaa ini olang maaa...
Please note that tu lah gambar malam last kat cyber, sebab tu senyum sangat ikhlas sampai senget mulut MUAHAHA.
Hingga bertemu lagi di lain post ;)

PS: Aku rasa nak tukar pakai template lain je.......
Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

norhafizahalias said...

eh... da laen dah blog kak sarah skg.. putih suci dan murni gituh.. haha ^_^

badeway, selamat bercuti ya~ :)

AZ Craft Creations said...

Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh.. Apa lagi?
Jom la singgah sini...

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

Jom LIKE.. <3

Sarah Sylph said...

norhafizahalias,

tulah Fizah. Napok dok lawo lah plop. Haihhh.

Haha you too! Enjoy holiday while it lasts k ;)

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.415
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

budok said...

hahaha
harusla
vote for sarah
haaa,gtuuu =D

Sarah Sylph said...

tenku butang,

hai, thanks for your visit, I'll vsit yours back okay :)
Thanks for following ^^

Sarah Sylph said...

budok,

Tapi Sarah dok masuk tanding nape2 Huda. Hahahaha.

Sarah Sylph said...

AZ Craft Creations,

thanks for dropping by :)