Wednesday, December 3, 2014

Minggu Mengulangkaji

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Haha terus BM post kali ni sebab ada orang tegur muahaha.
Tak nak cakap panjang pun just nak bagitau now PU-RCSI tengah study week.
Final kita start next week from 9 Disember until 18 Disember pastu malam 18hb jugak kita akan balik Ganuuuuuuuuuuuu yayyyyyyy tazzabaaaaaarr hikhik.

Hehehe takuttt takuuuuttt >.<

Makanya....

Ini untuk 15 hari akan datang. Yess let's do thisssss!
Doakan kejayaan kami ye anak2 #ehhh
Okay harus letak noktah sebab nak study pulak. Haha. Mungkin next post dah habis exam kot :p
Take care people, readers, walau di mana anda berada. Wassalam.

PS: Cuti sem nanti boleh make up 360 darjah kot, lama sangat dah pakai template ni. Ada defect pulak tu hahaha XD
Share:

0 buddy (ies):