Sunday, March 20, 2011

Akhirnya! I did it! Eureka! Waaahh! HAHA

Ignore the title please, crazy mode. Haha.
Alert : SPM results will be announced in 2 days.

Okay, ape yang happy sangat ni? Result tak kuar agi pun, haha. Mintak2 la dapat straight A's hari Rabu ni, amin2!!!
Tempoh hari telah datang sekeping mesej daripada kakak saya, yes Miss Wan Nur Syafiqah Izzati Wan Ibrahim, what the? kakak tapi ayah lain2? Haha. Kakak dalam khayalan, since form 3 dah start panggil her kak cik ^_^ manje sangat gamoknye ambe ni :P

Back to the story, beliau meyakinkan Sarah untuk buatkan header untuk blog beliau, kan Sarah sejak duk rumah duk berjinak ngan photoshop, orang lain dah dapat lesen drive segala, me buat la something yang beneficial jugak. Ek eleh, buat header untuk orang pun kecoh ke? Mestila! Haha. Sebab ni first time, first trial and what-so-ever-called-first!

Starting from last night & ciap tadi, suke sangat sebab animation tu menjadi, weeee~

So, product? Ade la nampak cam keje budak2 sikit, weeee~
And langsung tak pro, kan kan? Pedulik hape! haha

Komen2?

Tu je untuk hari ni,
nak pegi wat tutorial apit lak, yang menu tab accordion, tak jadik2, hampeh + kuciwa =.="
Papai!

PS : Tak bape sharp, ade sape2 leh gitau kenape? Mase dalam process okay je, tetibe mase save jadi cenggitu, sobs T_T

Photobucket
Share:

12 buddy (ies):

syafiqah izzati said...

lawo sesangaaaat....
huhuhu..
suke.suke..
rase mcm nk lompat2 je...thaaaaaanks sarah...hihi

uwmaisarah said...

u're welcome kak cik!
tapi (spt biasa), sarah ade tak puas hati ar, ade bende nk kene improve ni, hihi.
terharunye ade jugak sudi pakai header sarah buat, love you lah ^^,

naqiah said...

pndai sara buat y gerak2 animation 2.. :)

uwmaisarah said...

haha, bace dalam buku mamu din bawak balik :P

Cekodok said...

kreatif... ni yang rassa nak buat header baru ni.. hehe...

uwmaisarah said...

haha, thanks cekodok :)
sila2, tambah cekodok banyak2, baru sedap cikit lagi. hehek

annshana0706 said...

wahhh~
bagus sarah!!
tomey!! sngd2...
hehehe ^ __ ^

uwmaisarah said...

hahaha, ain, thanks a lot ^_^
macam orang yang buat lah kan? hihi~

naqiah said...

nk pinjam la!! hehehe. nak tmbah ilmu gak.. nak uat mata kat header dikyah 2 kejip sebelah.. mcm mana? guna apa?

annshana0706 said...

haha!!
yer2
tomey mcm org nyer..
XDD

syamimi said...

haha..betul ...resul SPM...

uwmaisarah said...

naqiah :
hahaha, ayah pinjam ngan library unisza :P sarah gune p/shop je dikyah,mata berkenyit eh? susah jugak. haha

ain :
yeah, i knew u gonna admit it, hahaha!

syamimi :
fuh~esok!