Friday, March 25, 2011

S is for Sorry, ngeee.......& S is for Syukran Lillah :D

Yeah, I'm so sorry for leaving you for a long time my dear blog, and bloggers, and silent readers, and followers, pendek kate all lah! haha

Oh ye, assalamualaikum!

Tibe2 senyap je blog lepas result kan? Haha. Memang. Memang nak sangat post dekat blog but hari Rabu tu pukul 2 baru balik from school, then the same went on Thursday so hari ni lah sempat sekejap, post yang ringkas.

Syukran lillah, syukur sangat2, i'm so thankful to HIM for giving me such a pretty typed-SPM-result-slip, ALHAMDULILLAH, all praise be to HIM :)

Walaupun tak dapat straight A+ tetapi dah sangat gembira dapat 11a campur2 ni, sangat2 happy, sangat2 suka, i can't describe those feelings anymore, it's wonderful :)

Tak tau lah kalau dapat straight A+'s, i wonder how will the feelings be?
Best nya!!!!

Oh yes, congratulations! To my dearest friends,

  • Shahirah ( 11A+ )
  • Faizah ( 11A+ )
  • Zulaikha ( 11A+ )
  • Aisyah ( 11A+ )

tahniah sebab korang seme mengharumkan nama sekolah kite di peringkat negeri & kebangsaan,
Sarah memang tak sangka sangat. It was really an amazing day!

MB Terengganu datang sekolah, ramai sangat orang ^_^

Tahniah Ika sebab berjaya menjadi antara pelajar terbaik peringkat kebangsaan,
I'm very proud of you, sangat2.

Shahirah, Faizah, Ika,
kite classmates from form 1 until form 5,
kite wakil sekolah pegi Kuiz Pelancongan 2009,
same2 bergembira di Karnival Pelancongan Pelajar 2009,
saya sangat2 gembira when the three of us got straight A+!
TAHNIAH!

Jealousnya! ;) haha
Kenapala saya tidak secerdik kamu bertiga ya?

Cikgu Aziah, Sha, Faizah, Ika, Sarah
Sungguh tak sangka i was standing next to Terengganu's best students!

Hari2 kite bergelak ketawa dalam kelas same2,
belajar same2,
but untuk kamu 4 orang,
yes i admit that,
you all deserve ( more than deserve ) to get straight A+!

TAHNIAH!!

SMKA TOK JIRING BOLEH,
TERENGGANU HEBAT!

Photobucket
Share:

7 buddy (ies):

syazwani said...

mabruk !

eclipsesweet said...

tahniah... vry proud of u.. :)

naqiah said...

tahniah sara!

uwmaisarah said...

wani :
syukran! :D

eclipse :
trme kasih! ngeee, malu , haha xD

dikyah :
trme kasih!! :)

aneesahmdh said...

hahaha,,
kerana dpt 11A,, belanja makan aiskrim cornetto vanilla punya..haha

annshana0706 said...

tahniah yer sarah!! sarah mmg hebat
ain tau sarah boleh dapat straight a
sebab dr sekolah rendah ag sarah mmg bijak!!
hehe..

uwmaisarah said...

aneesahmdh :
kamu la yg kne blnje kite, haha..
cpt2 sy menunggu eskrem, yum3

ain :
thanks ain! haha
mane ade ain oi..heeeee
syukur, kite same2 la bijak, agaga :P