Monday, April 25, 2011

Temuduga KPLSPM

Assalamualaikum :D

Jenguk rumah kat alam maya sat :P
Nak mintak jiran2, kawan2, member kat dunia maya ni doakan Sarah ye,
esok ada temuduga KPLSPM kat IPG Kampus Dato' Razali, 11 pagi 26 April 2011.

Hoho. Perasaan?
Dah rasa macam nak exam, last minute studying, menyesal pulak duk goyang kaki je sebelum ni,
hehe, harapnye pengalaman study last minute tahun lepas membantu :P

Esok jugak Shahirah ada interview MARA ek,
Ed interview UTP,
Syahir KPLSPM jugak,
27 April - Sha temuduga KPLSPM with Adlina,
& sape2 lagi, GOODLUCK!

Hari ni, Latifah interview kan?
Semoga berjaya kawan!


Kot-kot ade yang nak tips, maklumat, here i'll share something with kamu-kamu :)

TIPS TEMUDUGA

Info KSSR

Isu pendidikan

NKRA - search je kat google pakai keyword ni.

MBMMBI - search je kat google pakai keyword ni.
1 - 2

Isu pemansuhan UPSR & PMR

1 Murid 1 Sukan

Urm, urm, lagi ape ye? Share with me jugak, ape2 pun lah! ;)
Oh nervous, go away! I need strength, luck, confidence, spirit, calmness,
er, how to smile ek? bla bla bla.

PS : Thanks Kak Cik! ^^,

UPDATED : cari jugak tentang sekolah kluster, sekolah wawasan, falsafah pendidikan, prasekolah, isu semasa pendidikan, isu semasa dalam & luar negara. Harap membantu. :)


Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

Anonymous said...

gua takde tips.. tapi gua nak ucapkan semoga berjaya.. :)

uwmaisarah said...

hihi, tips jugak tu, :P
thanks anonymous aka cekodok versi baru :D
thanks thanks thanks :)

Dereon said...

i like thissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss..hehe thnx

uwmaisarah said...

haha.

welcome and gudluck mr :)

Muhammad Marzuqi Bin Rameli said...

Salam ziarah~
kenal dok agi niehhh??
camne lening gok sarah??

Yusri said...

terima kasih kerana berkongsi link.

jika nak tahu pasal MBMMBI cuba tengok ni
http://duniacikgu.com/2011/04/dasar-pendidikanmbmmbi/

uwmaisarah said...

akh marzuqi :

w'salam :D
kenal je akh oi, hehe, gini la...
doakan sarah ek utk esok :)

uwmaisarah said...

yusri :

sama2, ada lagi yang perlu diupdate ni :D

trimas trimas !!