Wednesday, July 27, 2011

Rindu Ibah :'(


Tadi blogwalking, came across blog junior, Fizah, so daripada situ ke artikel ni plak, and yes,
nak balik, rindu Ibah :'(
Was crying while reading that T__T

Bile mak is on the phone and Ibah sedar that, she will always want to talk, even mak bukan call Sarah pun, berebut2 phone tu, ouhh T_T

And bile cakap dengan die, she will be talkative more than usual, telling me those things,
i can't even understand her T__T how i wish i can understand her words :(

Sarah rindu Ibah jugak, nanti raya Sarah balik ey :(
Oh teardrops, stop falling.

Tak boleh nak ingat when the first time nak datang palam,
how she reacted when i was in the car T___T

And last Saturday night.
Oh Ibah.

Oh. Regarding the article. My lil sis. She ain't down syndrome, she's just special :)

PS : Ingat nak buat entry Wordless Wednesday tapi i can't be wordless laa --'
Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

:: Into The New World :: said...

alaa.. xmo laa sedih2 ekk..
adat org belajar laa kena tggl org yg kita syg dulu..
baru kita boleh tolong/senangkan mereka nanti :)

najwa said...

be strong k!

uwmaisarah said...

into the new world :

hoho,
sedih2.
teringat2.adoyai.
tamau duk jauh2 :'(

uwmaisarah said...

najwa :

thanks! i will try to b ;)

Abang Stalker said...

jgn la nangis sara..:) org yg istimewa ni disygi Allah tau.sbb dia lbh inesen dr kita.

sbr k,nti blk jmp ibah peluk cium. :)

eclipsesweet said...

olololo... jgn cdey-2 k kak sarah... fizah pon daa sebak ni baca entry akak... huhuhu...

nway, ur sis tu, kakak ke adek kak sarah?? aritu ada jupe dia.. time kita terjumpa kat kenduri umah syuk tu an...

tenang je bila nampak dia... sejuk hati... :)

uwmaisarah said...

Abang Stalker,
sedih tau abang, cz tu la nangis T__T

mesti mesti, rinduu ibah. sedih :'(

uwmaisarah said...

eclipsesweet,

adik kak sarah, fizah. tp dye lagi besar kan?hehehehe

tak boleh x sedih when it's about her, selalu sebak..