Sunday, January 1, 2012

Menemani yang TERISTIMEWA.

Assalamualaikum there :D
Shall I wish you all a Happy New Year first? ^^
Selamat Tahun Baru 2012,
well my first facebook status for this year is ;

Yeah Happy Birthday Kak Cik! Go and wish her at her blog! :D CLICK.

Heee, kenapelah aku post status pasal diari -,-'
Apekehe lah, aiseh ><

By the way,
post ni nak cite pasal pegi Giant last Wednesday ^^
I went to accompany my younger sister Ibah, along with Aneesah,
teman Ibah menghabiskan RM50 voucher given by i don't even know who. heeeeeee :P
Giant lah kot dah kene shopping kat Giant ><

The point is, bukan teman Ibah, but I got to involve in shopping event with her schoolmates too!
Macam menarik and pengalaman baru to go shop with these special kids ^^
Banyak ragam dan tergelak terketawa tersengih sengsorang aku hari tu :')
Unforgettable moments of 2012.
Unfortunately aku terlupe nak beli something as a present for my mom on her birthday the next day,
sorry mom T___T



Pernah dengar about PDK?
Click here to gain more info about PDK. ^^
Klik sini untuk lagi pengetahuan ~

DATA PDK, nak tengok click here ~
So with a total of 428 PDK di seluruh Malaysia, kite ade 18,943 pelatih dan my younger sister is one of them, the special one :)
Sekarang baru tahu kat Johor paling ramai pelatih PDK. Hihi.

My beloved adik pulak, menjadi pelatih di PDK Seberang Takir, KT.
Hmmm, most of her friends sangatlah innocent.
Pernah beberapa kali jumpe diorang,
mase sambutan raya tahun lepas2, dan
tahun ni mase pegi Giant ni lah :')

Dulu mase tunggu result SPM selalu temankan Ibah tunggu van datang amik kat rumah,
so tiap2 pagi diorang akan lambai ramai2 kat aku bile van dah pegi semule, menuju PDK.
Happy je diorang walaupun normal people tengok dengan pandangan pelik -,-

Choose choose ^^

Fatihah & Iskandar

Ibah pun aku belikan selipar jugak! :D

Perspective, like someone said :)

Bayar time!

Ibah and Fatihah ^^

The Voucher

Ibah! Peace! Ignore the background -,-
Okay dah nak lunch take care! :D
PS : Will add more bile sampai palam esok.
Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

Ema said...

Family outing ada baju seragam warna oren ker?he3..tak nmpk pun kak sarah pkai baju tu...

cik mun said...

hehehe..seronoknye dpt jalan2..happy new year!!

AL-QASSAM said...

Jom kita ambil cakna pasal mahasiswa pula di sini:
Masa untuk Perubahan

uwmaisarah said...

@Ema,
haha, bukan family outing cik adik,
pdk's outing LOL -,-

uwmaisarah said...

@cik mun,
happy new year to you too! :D

uwmaisarah said...

@AL-QASSAM,
thanks for the comment. insyaAllah akan view link tersebut ^^